Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Over ons

Nyck De Jonghe is een jonge onderneming met een specialisatie in sanitair en acclimatisatie van stacaravans. Als ervaren loodgieter, Morco-specialist en gecertifieerd propaangasinstallateur levert De Jonghe een kwaliteitsvolle service, waar veiligheid, zorgvuldige uitvoering en persoonlijke aanpak centraal staan. Of het nu gaat om de installatie van een Morco geiser, een airco of de renovatie van sanitaire voorzieningen, steeds wordt er gewerkt met de grootste nauwkeurigheid, zowel bij de planning, uitvoering als afwerking.

De plaatsing van toestellen op propaangas in een stacaravan is niet altijd eenvoudig en geen doe-het-zelf klus. Vertrouw dus op een vakman met ervaring en de nodige certificaten om tot een veilige installatie en een verzorgd afgewerkt resultaat te komen met toestellen en onderdelen van kwaliteitsvolle Europese makelij.

Door investeringen in de nieuwste technieken en het regelmatig volgen van bijscholingen beantwoordt het installatiewerk van Nyck De Jonghe aan alle hedendaagse overheidsnormen en fabrieksvoorschriften.

Onze werkwijze

Ben je van plan om te renoveren? Wil je het sanitair van je stacaravan uitbreiden of renoveren? Nood aan een performante airco voor koeling tijdens de zomer? Neem nog vandaag contact op met Nyck De Jonghe of vraag om een vrijblijvende prijsofferte. Voeg indien nodig enkele foto’s toe van het toestel dat je wilt vervangen of leg je renovatieplannen aan ons voor.

Voor kleinere werken voldoen de specificaties van de stacaravan om een beeld te vormen, voor grotere werken wordt bij voorkeur een afspraak voor een bezoek ter plaatse vastgelegd.

Problemen met sanitair na een harde winter? Nood aan herstellingen of een dringende depannage? Nyck De Jonghe is 23 op 24u en 7 op 7 bereikbaar en voert technische interventies uit over heel Vlaanderen.